CorporatiePlein 2022, dé Bedrijfsvoering & ICT-Innovatiebeurs voor woningcorporaties

CorporatiePlein is al jaren dé Bedrijfsvoering & ICT-Innovatiebeurs voor woningcorporaties. Ook in 2022 gaan we weer vol voor een fysiek evenement!  We hopen dat deze 12e editie er wederom weer één wordt van live ontmoeten, netwerken en gericht kennis opdoen.

 

CorporatiePlein 2022

CorporatiePlein wordt 22 september weer een 'gewone' vakbeurs met waar nodig wat aanpassingen. Tijdens de editie van 2022 gaan we de kennissessies van exposanten duidelijker aanbieden als beursprogramma en labelen naar inhoud. Bezoekers kunnen dus vooraf beter inschatten waar ze het kennisaanbod kunnen vinden dat matcht met hun vraag. Op veel van de beursstands worden dus wederom kleinschalige kennissessies verzorgd - varierend van productdemo's tot visie-sessies en klantcases in samenwerking met corporaties. Kortom, een beursconcept met veel aandacht voor jouw specifieke vragen en waar meerdere collega-corporaties hun kennis komen delen.

 

CorporatiePlein biedt kennis en inhoud voor corporatiemedewerkers in de vakgebieden Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering, Innovatie & ICT. Aanmelden kan eenvoudig via deze website.

 

Disclaimer: Uiteraard vindt de beurs in 2022 alleen doorgang als dat is toegestaan en wij dat veilig en verantwoord kunnen verzorgen. Iedereen die zich aanmeldt voor de beurs, wordt hiervan op de hoogte gehouden. Aanmelden kan vanaf medio voorjaar 2022.

 

Nog even terugblikken op CorporatiePlein 2021? Bekijk dan de video-terugblik, gemaakt door Storm Visual Solutions. Mooi!

Programma Exposantenoverzicht

Bekijk CorporatiePlein 2019 in 3D

Bekijk de virtuele tour
CorporatiePlein 2018 in 3D

Nieuws

Meer CorporatiePlein nieuws