CorporatiePlein 2024: Thema Digitale transformatie woningcorporaties

De veertiende editie van CorporatiePlein 2024, 12 september in Expo Houten, staat dit jaar in het teken van de digitale transformatie van woningcorporaties. Digitale transformatie is een continu proces waarmee corporaties moeten dealen. De ene corporatie is daar beter in dan de andere. In de corporatiesector zijn daarom grote verschillen waarneembaar. Sommige corporaties staan nog aan de vooravond, anderen zitten er al middenin of zijn zelfs al een baken voor collega's. Leveranciers en adviseurs in de corporatiesector spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van corporaties in het digitale transformatieproces, waarin mens en techniek - zoals AI - de boventoon voeren. CorporatiePlein is een smeltkroes van vraag en aanbod en een bron van kennis en inspiratie. Daar moet je als corporatiemedewerker gewoon bij zijn. Blok 12 september dus alvast in je agenda!

 

Kick-off spreker


De beursdag wordt dit jaar afgetrapt door Job van den Berg, ondernemer en mede-auteur van het 'Handboek AI strategie'. Technologie-kenner en data-expert Job neemt je in de kick-ff sessie op inspirerende wijze mee in de mogelijkheden om data voor jou te laten werken. Het Handboek AI Strategie dat hij samen schreef met zijn compagnon Remy Gieling, ligt voor de eerste 250 bezoekers van CorporatiePlein klaar. Dus kom op tijd, pak deze inspirerende kick-off sessie mee en scoor ook nog eens dat donders interessante AI handboek!

 

Theaterprogramma
CorporatiePlein biedt bezoekers ook dit jaar weer een leuk theaterprogramma. Samen met corporaties vullen wij onderwerpen in die te maken hebben met digitale transformatie. Op drie momenten verdeeld over de dag kun je kiezen uit drie theatersessies. Alvast excuses voor de keuzestress!

 

Vol plein
Ook dit jaar kunnen bezoekers weer bijpraten met hun vaste leveranciers en kennismaken met nieuwe 'uitdagers' in onze vertrouwde sector. Wie ga jij op een bezoek trakteren? Bekijk alvast de plattegrond en de line up van dit jaar! 

 

 

Terugblik op CorporatiePlein 2023: De leukste werkdag van de corporatiesector!

 

Wat is het toch ieder jaar een voorrecht om CorporatiePlein te mogen organiseren. En wat was deze 13e editie weer één met een gouden randje.

 

De dag werd wervelend afgetrapt door Daniël Verlaan, techjournalist bij RTL, oud-winnaar Wie is de Mol en auteur van het boek 'Ik weet je wachtwoord'. Tijdens zijn kick-off sessie nam 'de Mol' zijn toehoorders mee in de donkere krochten van het web en liet hij zien hoe criminele hackers te werk gaan. Leerzaam en interessant!

 

Programma
Na twee edities zonder theaterprogramma schotelden we dit jaar de bezoekers ook weer een mooi en gevarieerd theaterprogramma voor. Zo geprogrammeerd dat bezoekers meer dan voldoende tijd overhielden om tussendoor hun bezoekjes te brengen aan exposanten, te netwerken, adviesgesprekken te voeren en demo's te bekijken. 

 

Al met al weer een editie die we met trots toevoegen aan de CorporatiePlein-reeks. Nog even terugblikken en nagenieten? Bekijk dan de video-impressie hiernaast! (credits Storm Visual Solutions)

 

Tot slot, noteer alvast donderdag 12 september 2024 als datum voor CorporatiePlein 2024. Tot volgend jaar! 

 

 

 


Programma Exposantenoverzicht

 
 

Bekijk CorporatiePlein 2019 in 3D

Bekijk de virtuele tour
CorporatiePlein 2018 in 3D

Nieuws

Meer CorporatiePlein nieuws